Bözse

Veszettség oltás: van
Mikrochip: van
Szőrzet: rövid
Kedveli-e a többi kutyát? igen
Elhelyezése: panzióban
További információk: Bözsi vagyok, valaha volt családom, akik gondoskodtak rólam, még ivartalaníttattak is, de meghalt a gazdim, és senki nem akart engem, így kerültem egy nagy létszámú menhelyre. Már minden reménytelennek tűnt, télen ott vacogtam egy hideg kennelben, mikor véletlenül felfedeztek pártfogóim, így kerültem az alapítvány gondozásba. Azt mondják, nagyon aranyos vagyok, kis mosolygós, okos, jól viselkedem, de ha meglátok egy embert csipogva hívom fel a figyelmét, hogy szeretgessen engem, és fél percenként hanyatt vágom magam egy pocak simiért. Jobb hátsó lábamra néha egy kicsit bicegek, egy korábbi rosszul összeforrt törés miatt, de jól használom, és még kirándulni is tudok. Szeretem a vizet, úszást, és nemcsak pancsolni a sekély vízben, hanem hosszú távokat úszom. Biztos tudom, hogy jó tesz a lábamnak, vagy csak bajnokságon szeretnék indulni, de mindig csodálkozva néznek pártfogóim.Így lett a becenevem a „Dagi hód”. Erről jut eszembe, hogy még valamit nem vallottam be, egy kicsit duci vagyok, mondjuk L-es, de hát nem mindenki lehet topmodell. Autóban szépen utazom ,szobatiszta vagyok, pórázon sétálok, póráz nélkül is rohanok, ha hívnak és kutyatársaimmal is nagyon jól kijövök. Imádok fotelben üldögélni. 5-6 év körüli vagyok, tacskókeverék kislány, még több, mint a fele az életemből hátra van, nagyon szeretnék egy saját családot. Jelenleg panzióban élek, oltva, ivartalanítva, chipelve várlak Gazdi, gyere értem légyszi. +36 30 239 0323 26441IMG_6160 IMG_6159 Bözsi IMG_6168429593562954961

Adományozok neki!

virtualis_orokbefogadas_gomb

Megosztom a Facebook-on, hogy segítsek otthont találni neki!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük